Du trivs i en roll som verkar såväl enskilt som tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du är därför van att arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med kollegor och andra inom och utanför organisationen när det finns behov. Vidare har du lätt för att knyta nya kontakter både inom och utanför den egna organisationen och trivs med ett omväxlande och utmanande arbete. • Stödjer med verksamhetsöverenskommelser, stödbehovsdialoger mot övriga förband som inte är underställda försvarsgrenstaberna i samverkan med övriga inom funktionen.

  • Nu kan du konfigurera anpassade SEG-inställningar som nyckelvärdespar i Workspace ONE UEM Console.
  • Du har en natur/teknisk utbildningsbakgrund samt har viss erfarenhet av projektledning.
  • Som kvalificerad inköpare med fokus på upphandlingar på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige.
  • Deezer ger tillgång till FA Cupen och 380 stycken Premier League-matcher per säsong, inklusive för-, mellan- och eftersnack.

Vårt mål är att skapa en bra livsmiljö med ett friskt och tryggt Uppsala som utvecklas strukturerat och hållbart. Hos oss kan du arbeta med miljöskydd, hälsoskydd, livsmedelskontroll, lantmäteri och tillståndsgivning.

Gratis Nyhetsbrev Från Pc

IPad och Mac får inte dela på en gemensam mobil- och internetanslutning. Du måste välja att lita på Mac-enheten på din iPad för användning via usb. Apple TV-appen gör det enklare för dig att se alla serier och filmer som vänner och familje­medlemmar har delat med dig i Meddelan­den.

De administratörsfunktioner som i många fall är förknippade med e-tjänster som företrädare ska använda syftar till att säkerställa att företrädaren är behörig att företräda sin myndighet. Det är primärt myndigheten som avgör det, inte förlitande part. För att denna ordning ska fungera tillfredsställande krävs att den myndighet som delar ut behörighet till sina anställda säkerställer full livscykelhantering avseende behörigheten. För att anställningen upphör, måste behörigheten tas bort. Det är emellertid inte självklart att åtkomsttilldelningen i praktiken följer förändringar som borde påverka tilldelningen. Vissa aktörer har uppgett att det kan finnas ett motstånd mot att använda sin privata e-legitimation inom ramen för sin anställning.

Du som söker har lärarlegitimation för fritidshem, alternativt har du slutförd/pågående utbildning till lärare i fritidshem eller likvärdig utbildning. Du har tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i fritidshem innebär, antingen genom praktik eller avlönat arbete. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med elever som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Kassa ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Som person tror vi du som söker uppskattar ett rutinartat arbete och https://windll.com/sv/dll/gsc-game-world/ddraw lätt skapar ordning och reda bland dina arbetsuppgifter även när arbetstempot ökar och det blir lite stressigt.

Hållbarhetssamordnare Hos Vattenfall Värme

Trots att användning av privata e-legitimationer i tjänsten från ett arbetsrättsligt perspektiv är tillåten, anser vi att det endast undantagsvis bör förekomma. Vi ser det därför som naturligt att föreslå att regeringen styr sina myndigheter i denna fråga.